Param Yok Bayilik Almak İstiyorum | Bedelsiz

Ücretsiz bayilik almak için detaylı bir rehber hazırladık. Karlı İş Fikirleri’nin soru cevap bölümüne gelen sorulara sık sık yanıtları mail olarak veriyoruz, ancak bazı sorular sık sorulması nedeniyle rehber oluşturmaya çalışıyoruz. Sık sık girişimcilerden “Param Yok Bayilik Almak İstiyorum” sorusu geliyor.

Türkiye gibi bayilik ve franchise sisteminin çok aktif olduğu bir ülkede sermayesiz bayilik fırsatınız kesinlikle var. Paranız yani sermayeniz yoksa sizler için birçok şirketin bayilik fırsatı tanıdığını belirtelim. Ancak bu tür sermayesiz bayiliklerde haliyle kar marjı da düşük olabilir. Ayrıca birçok şirket sermaye istemiyor ancak ipotek yada sözleşme imzalamanızı istiyor. Yani bazı şirketler tamamen üzerinde maddi değeri olmayan girişimciler ile çalışmak istemiyor.

Tüm bunların dışında parasız bayilik veren bazı şirketler ise var. Bu şirketlerin bayilikleri hakkında ek bilgileri almak için iletişim numaralarını paylaştık. 1-2 dakikalık bir görüşme ile tüm sorularınıza ek yanıtlar bulabilirsiniz.

Ayrıca sermayeniz yoksa SERMAYESİZ İŞ FİKİRLERİ adlı kategorimizdeki işlere göz atmanızı mutlaka öneriyoruz!

BUT’S Fried Chicken
Türkiye’de 3 şubesi bulunan BUT’S Fried Chicken restoranları kısa sürede şube sayısını artırabilmek amacıyla bayilik veriyor, üstelik bayilerden bayilik bedeli dahi talep etmiyor. Firma AVM’ler için minimum 40, AVM dışında da minimum 80 metrekare alana sahip dükkanlar ile ilgileniyor. Firmanın sattığı ürünlerde ortalama kar marjı ise yüzde 100’ü aşıyor. Bayilik hakkında bilgiler için telefon 0543 697 62 94.

LEXA ÇELİK KAPI
30 yılı aşkındır çelik kapı sektöründe yer alan Lexa Çelik Kapı, yeni bayilik talepleri için bayilik bedeli talep etmeyen firmalar arasında yer alıyor. Ancak sektör deneyimi bulunan yatırımcılara bayilik vermeyi planlayan firmanın, satışa sunduğu ürünlerde ortalama kar marjı yüzde 20 civarında bulunuyor. Lexa’nın bayilik sistemi hakkında merak edilenler için 0312 473 22 55 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

SARAY DÖNER
Bayilik bedeli istemeyen Saray Döner firması, Türkiye’de halihazırda bulunan 8 bayi sayısını kısa sürede 50’ye çıkarmayı planlıyor. Firmanın bayilik sistemi hakkında bilgiler için 05308272918 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

RAV – KİMLİK BELGESİ
Bayilik için sermaye talep etmeyen Rav Mühendisliğin bayiliğine ulaşmak için 0312 381 00 18 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

SABUN DÜNYAM

Sabun bayiliği veren Sabun Dünyam adlı şirket bayiliklerini bedelsiz yani sermayesiz olarak veriyor. Şirketten bayilik almak için info@sabundunyam.com mail adresine ulaşabilirsiniz.

AUTOCLUP
Araçlar için özel hizmetler sunan AutoClup’un bayiliği de bedelsiz. Şirketten bilgi almak için 0216 371 6010 numaralı telefondan bilgi almanız mümkün.

PAN ÇİĞKÖFTE
Çiğköfte bayiliği arıyorsanız iyi bir alternatif olabilir. Şirket bayiliklerinden sermaye talep etmiyor. Sermayesiz çiğköfte bayiliği konusunda iyi bir şans olabilir. Şirkete ulaşmak için 0 312 387 40 80 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

GREEN PIK
Organik Gübre bayiliği veren Green Pik sermaye talep etmiyor. Hızla büyüyen bir sektör olması nedeniyle tavsiye ediyoruz. Green Pik iletişim numarası +90 212 863 13 21.

NASREDDİN ET VE PİDE
Nasreddin Et ve Pide bayilik vermeye başlayan yeni firmalardan biri. Sermayesiz bayilik veren şirket isim hakkı için ise 50 bin lira talep ediyor. Şirkete ulaşmak için 05323368781 numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Şirket ürünlerinde yüzde 40 kar marjı fırsatı tanıyor.

KÖYİÇİ SÜT ÇİFTLİĞİ
Süt çiftliği şirketi olan Köyiçi bayilik dağıtımına başladı. Şirket bayilerinden sermaye talep etmiyor. Ayrıca isim hakkı bedeli de istemeyen şirket kısa vadede 100 bayiliğe ulaşmak istiyor. İyi fırsatlar sunan Köyiçi’ne ulaşmak için +905305751005 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

TONDO ATIŞTIRMALIK
Atıştırmalık büfeler veren ve bu konuda Türkiye’nin en iyileri arasında yer alan Tondo 2015 yılında kuruldu. Şirket kısa sürede Türkiye’de büyük hedefler taşıyor. Şirket sermaye ve isim hakkı talep etmiyor. Ayrıca şirket yatırımların 8 ayda amorti edilebileceğini belirtiyor. Tondo Atıştırmalık’a ulaşmak için 0232 386 4949 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

MOCHKA ACCESSORIES
Takı ve aksesuar konusunda bayilik veren Mochka’nın halihazırda 6 bayisi bulunuyor. 2 yılda 80 bayiye ulaşmak isteyen Mochka, bayilik almak isteyen girişimcilerden herhangi bir sermaye ve isim hakkı talep etmiyor. Şirketin telefon numarası 03124461662 olup, ortalama kar marjı ise yüzde 60 seviyesinde.

KORKMAZ ÇİĞKÖFTE
Türkiye’de hızla artan çiğ köfte firmaları, sık sık yeni kampanyalar düzenleyerek bayi ağını genişletmeye çalışıyor. Bu kapsamda bayilik bedeli istemeden bayilik veren Korkmaz Çiğköfte’den bayilik alarak kendi dükkanınızı rahatlıkla kurabiliyorsunuz. Firmanın bayilik başvurusu için telefon numarası 05374279796

Kaynak www.karliisfikirleri.com