Nehir Promasyon hizmette kaliteyi önemsiyor.

Bizim iş yerimiz her geçen gün büyümekte ve mağazalar zinciri oluşturmakta ve bu pandemi döneminde

İnsanlara iş istihdamı sağlamaktayız.

Hediyelik eşya ve promosyon ürünlerimiz sektörde yenilikçi ve yaratıcı bir bakış açısıyla fark yaratmak,

Şirketimizi sektörde önemli bir boşluğu doldurmakta olduğumuz günümüz koşullarına taşıdığını görmek Bizleri heveslendirmekte ve kurumsal ilkelerimizi daha da geliştirmekte yolunda ufkumuzu genişletmektedir.

Neden bizimle çalışsınlar meselesine değinecek olursak

1 çözüm odaklı olma ve güler yüzlü personel

2 yenilikçi ve modern ürünler

3 hizmet kalitesini hep ön planda tutmak

4 hediyelik eşya ve promosyon olarak yaratıcılık

5 hizmet ve malları zamana riayet ilkesini benimsemek

Nehir Promosyon ve Hediyelik Ürünler, faaliyet gösterdiği alanlarda ürün ve hizmet standartlarını yükseltmeyi hedef bilmektedir. Sektörde yenilikçi ve yaratıcı bir bakış açısıyla fark yaratmak, ürün ve hizmet kalitesini hep en yukarıda tutmak, aynı zamanda satış ve hizmet sonrası müşteri destek mekanizmasını sürekli işler halde tutmak, Şirketimizin ana amaçlarını oluşturmaktadır.

Çözüm odaklı olmamızın, hem kendimize hem de müşterilerimize katma değer yaratacak ürün ve uygulamalar üreterek vizyonumuzu sürekli geliştirmemizin, müşterilerimize verdiğimiz her sözü hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan yerine getirebilmemizin, Şirketimizi sektörde önemli bir boşluğu doldurmakta olduğumuz günümüz koşullarına taşıdığını görmek, bizleri heveslendirmekte ve kurumsal ilkelerimizi daha da geliştirme yolunda ufkumuzu genişletmektedir.

Nehir Promosyon ve Hediyelik Ürünler‘in her müşterisi, tek müşterisiymiş gibi değerli ve özene layıktır.

Şirketimiz, kişi ve kurumlar tarafından düzenlenen ve en küçüğünden en büyüğüne değişik amaçlar barındıran davet, toplantı ve organizasyonların etkinliğini artıran, hafızalarda güçlü izler bıraktıran, hedeflere ulaşmada verimli alternatifler yaratan ürün ve hizmetleri bütün halde sunabilmekte, gerek kişi ve kurumlara özel, gerekse geleneksel çerçevede geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaç duyulan tüm unsurları, müşterilerimizi yormadan tasarlamakta, yakıştırmakta, üretmekte ve teslim etmektedir. Satış ve teslimat sonrasında da tüm destek hizmet ve servislerimizle müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyor, müşterilerimiz tarafından hedeflenen sonuçlara ulaşmada en küçük katkı sağlayabileceğimiz bir nokta dahi varsa, bunu sunmadan rahat edemiyoruz…

İrtibat Bilgileri 

Aşağıdaki irtibat numaralarını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Menekşe 2 Sokak No: 30 / 19 Kızılay ANKARA

 info@nehirpromosyon.com

TEL : +90 (312) 434 13 00 – 418 15 24

 TEL :+90 (312) 434 13 01 [Fax]

GSM : +90 532 159 15 23 [GSM]