Batı Karadeniz bu fuarda gezilir ?

Batı Karadeniz’in sekiz incisi olan Bartın, Bolu, Düzce, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerimiz kökleri, kültür mirasları, coğrafi yapıları, üretim ilişkileri, üretim biçimi ve üretim çeşitliliği, günlük yaşam ve folklorları ile birbirine o kadar benzemektedirler ki adeta bir bütünün parçaları gibidir.
21. yüzyılın her alanda baş döndüren gelişmeleri karşısında ayakta kalabilmenin, çağı yakalayabilmenin ve muasır medeniyetin üst basamaklarına çıkabilmenin tek yolu iş ve güç birliğidir. BAKAF 2018 bu amaç ve doğrultuda düşünülmüş ve Batı Karadeniz bölümünde yer alan 8 eşsiz ilimizin tanıtımını içeren turizm ve iş birliği fuardır.

NEDEN DÜZENLENECEK?

Bartın, Bolu, Düzce, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerinin yer aldığı Batı Karadeniz Bölümü; tarih, kültür dokusu, coğrafi ve doğal yapısı itibari ile yalnızca kendi alanının değil Türkiye’nin de kalkınmasında etkin rol alabilecek bir potansiyeldedir. Parçadan bütüne hareketle BAKAF 2018 ile bu potansiyelin açığa çıkarılması hedeflenmektedir.

BAKAF 2018’le eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan ;

14. Uluslararası Modern Teknoloji ve Dijital Yayıncılık Konferansı

50 Uluslararası Üniversite – 300 Akademisyen

Lübnan Eğitim ve Yüksek Öğretim Bakanı
Sn. Marwan Hamade

Federal Somali Eğitim, Kültür ve Yüksek Öğrenim Bakanı
Sn. Abd Tahir Osman’ın Teşrifleriyle

• Modern Teknoloji ve Dijital Yayıncılık
• İslam Ekonomisinde Stratejik Kalkınma
• Uluslararası Öncülük Formu
• Uluslararası Buluşlar Sempozyumu
• İnovasyon ve Gelecek Liderlik Konferansı

 

DİĞER FUARLARDAN FARKI NEDİR?

BAKAF, Türkiye’nin İlk Bölgesel Fuarı olarak hayata geçecektir. BAKAF, Bartın, Bolu, Düzce, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerinin konuk değil, ev sahibi olduğu bir ihtisas fuarıdır. Bu özelliği ile hem ülkemize hem de fuar sektörüne yeni bir soluk getirmiştir.
Turizm çeşitliliği, keşfedilmemiş güzellikleri, tarım ve sanayinin birlikte geliştiği ve ekonomiye önemli katkılar sunduğu bölgede; mahalli ve yerel idare birimleri, sanayi ticaret odaları, özel kurum kuruluş ve iş dünyası derneklerinin birlikte hareket edeceği BAKAF, Batı Karadeniz adına gerçek bir tanıtım ve iş forumu olma özelliği taşıyacaktır.
BAKAF 2018 ile illerin tümünün zirai, sınai ve ticari faaliyetlerinin gelişmesine yönelik çalışmalar yatırımcıya doğrudan aktarılma imkânı bulacaktır.

Tarih : 27 Haziran 2018 Çarşamba
Saat : 15.00
Yer : İstanbul Fuar Merkezi (Atatürk Havalimanı karşısı)
Yeşilköy – Bakırköy / İstanbul