U&G Fashion farklı hizmet sunuyor.

U&G Reklam sahibi Güldoğan AYDİLEK ile reklam sektörü konusunda keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ve ilk olarak;

U&G Reklam kimdir?  Doğuş öyküsünü sorduk kendilerine…

İş hayatına 1996 yılında Global bir firmada Araştırma ve Danışmanlık sektöründe başladım. Uzun yıllar birçok sektörün, yurtiçi / yurtdışı markaların farklı araştırma metotlarında görev aldım. Yaptığımız araştırmalar arasında reklam araştırmaları, bu reklamların 7’ den 70’ e kişiler üzerindeki etkileri, markaların reklamlar sayesinde nasıl algılandığı, verilmek istenilen mesajların verilip verilmediği, kişilerin markaları nereye konumlandırdığı, markalara duyulan güven vs. gibi birçok konuda tespitinin yapılmasında çalıştım. Yıllar sonra bu bilgi birikimimi işin prodüksiyon kısmını da ekleyerek kendi markam olan U&G Reklamı 2014 yılında kurmuş oldum. U&G Reklam ilk önce sektörel olarak ve tekstil firmalarına hizmet vererek sektörde yerini aldı. Ancak ilerleyen zaman ve gelen talepler doğrultusunda sektör yelpazesini, hizmet çeşitliliğini genişleterek birçok sektöre hizmet verir hale geldi. Bu da motivasyonumuzu yüksek tutmamızı sağlıyor.

Çalışma arkadaşlarınız, ekibiniz ile ilgili ne söylemek istersiniz?

Kaliteli,  nitelikli, tam kadro profesyonel bir personel yapımız var. Tüm çalışma arkadaşlarımız çok uzun yıllar kendi alanların da, konuların da tecrübeli, enerjik, pozitif kişilerdir. Fotoğrafçımız ödül almış, Web tasarımcımız global / kurumsal firmaların yazılım programcılıklarında çalışmış, Sosyal Medyacımız çeşitli kurumlarda kendi alanında eğitmenlik yapmış, Grafik Tasarımcımız yine kurumsal / global firmaların ve yayınların grafik tasarımlarını yapmış profesyonel kişilerdir. İşlerinde profesyonel olmalarının dışında etik, çözüm odaklı, yenilikleri takip eden, özveri ile çalışan bir ekibimiz bulunmaktadır. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerle değişimi çok kolay yakalayabiliyor ve değişimin gücünü müşterilerimize de hemen yansıtıyoruz.

U&G Reklamı diğer reklam firmalarından ayıran özellikleri nelerdir?

U&G Reklam müşteri odaklıdır. Firmamızın değişmez prensipleri daima kaliteli hizmet, zamanında ürün teslim, müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikasıdır. Çalışma felsefemiz ‘‘Başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir’’ diyerek işimizi büyük bir aşk ile yapıyoruz. İşini sevgi, aşk ile yapmak başarıyı da beraberinde getiriyor. İşi almak, para kazanmak adına yapamayacağımız işlere evet demiyoruz, evet dediğimiz işleri de her koşulda uygun fiyat,  yüksek kalite ile yerine getiriyoruz. Çünkü biz;

·      Müşteri odaklı çalışıyoruz,

.      İşimizi ciddiye alıyoruz ve severek yapıyoruz.

·      İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz.

·      Yüzümüzü her zaman yeniliklere çeviriyoruz.

·      Bahane değil çözüm üretiyoruz.

·      Disiplinli ve programlı çalışıyoruz.

.      Enerjik, motivasyonu yüksek, sizleri dinliyor ve anlıyoruz…

U&G Reklamın verdiği hizmetler nelerdir?

Verdiğimiz hizmetler; Kurumsal kimlik / Sosyal Medya Danışmanlığı / Katalog Çekimleri / İmaj Çekimleri / Ürün çekimleri / Dergi / İlan tasarımları / Afiş tasarımları / Web Sitesi / Logo tasarımı / Kartvizit / Firma Tanıtım kitapçıkları – dosyaları / Promosyon (Kalem, defter, şapka, t-shirt…) / Kağıt Amerikan servisleri, ıslak mendil, magnet, çanta, poşet tasarım baskı / El broşürü, ürün dağıtımı vb. / Firma kısa tanıtım filmi / Vitrin Tasarımları / Cephe ve Araç Giydirmeleri vb.

Ayrıca verdiğimiz hizmetler dışında müşterilerimizin talepleri olur ise çözüm üretiyoruz.

U&G Reklamın Sektördeki kısa ve uzun vadeli hedefleri nelerdir?

Açıkçası biz her hangi somut bir ürün üreten firma değiliz. Biz hizmet sunuyoruz. Reklâmda kullanılacak ses, söz, yazı, resim, görüntü ve renk unsurlarının hedef kitleye en uygun sunulacak şekilde bir araya getirerek müşterilerimizin ürünlerini, satış düşüncelerini,  kendi hedef kitlelerine iletilmesine katkıda bulunuyoruz. Dolayısı ile bizim aslında kısa ve uzun vadeli hedeflerimiz açıkçası yok. Ama şunu söyleyebiliriz; Değişen, gelişen, yenilenen dünyada, tüm yenilikleri takip ederek işimize entegre edebileceklerimizi işimize entegre edip müşterilerimizi de bu doğrultuda doğru yönlendirmeler yapmak diyebiliriz.

Son olarak neden U&G Reklam ile çalışılsın? Tercih edilsin?

Tüm sektörlerde prensip gerekir. Dinlediğini anlamak gerekir. Ancak reklam sektöründe prensip, müşteriyi doğru anlamak , doğru analiz yapmak, doğru yönlendirmek çok daha önemlidir. Çünkü her ne kadar hitap edilecek kitle aynı gibi görünse de reklamın konusu her sektörün, her firmanın ihtiyacına göre değişiklik gösterir ve zamanlama çok önemlidir. Bu anlamda reklam konusunun tespiti, çekici olması, zamanlaması, dürüstlük, yeniliklere açık, araştırmacı ruhu ile çalıştığımız ve bizim ile çalışmak isteyen firmalara birçok hizmeti sunduğumuz için daha az yorulmuş olurlar. Birçok hizmeti tek bir firmadan almak gerek finans, gerek zamanlama, gerek daha iyi karşılıklı birbirini anlama konusunda bir avantajdır. Çünkü biz her kararımızda müşterilerimizi merkeze koyarız ve önce müşterimiz kazanırsa sonra biz kazanacağımızı biliriz. Yani önce kazandır sonra kazan politikasını izleriz. Çünkü müşteri memnuniyeti bizim için esastır.

U&G REKLAM sizlere her zaman en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyacaktır.

İhtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız. Ne zaman bizimle tanışmak ve çalışmak isterseniz sizi memnuniyetle ziyaret edebiliriz.

Güldoğan AYDİLEK  

Gsm:  0532 726 55 87