Msyapı Geleceğe yaptığı yeni yatırımla umutla bakıyor .

msyapi_sellahatinaydogu

1989 yılında üç kişinin birlikteliğinde kurduğumuz makine ve oto yedek parça üretimi yapan şirketimiz yıllar içinde yeni üretim dallarına da geçerek halkımıza hizmet ve istihdam sağlamaya devam etmiştir.

1992 yılında doğalgaz taahhüt sektöründe çeşitli illerde hizmete katılmıştır. 1994 yılında plastik parçalar üretiminde 2003 yılında inşaat sektöründe malzeme üretim ve satış alanında faaliyetler gösterirken 2007 yılında medya sektörüne adım atmıştır. TV yayıncılığında faaliyet göstermiştir.Halen bu sektörde faaliyetlerde bulunan firmamız kendi alanlarında en iyi hizmeti verme yarışındadır.Her yeni gün yeni gelişmelere açık olup sürekli kendimizi yenilemeyi görev olarak görüyoruz.

Yeni hedeflerimiz şirketlerimizi günümüzün teknoloji şartlarına göre donatıp, yurtdışında ve yurtiçinde daha verimli çalışır hale getirmektir. Bu açıdan yatırımlarımız genişleyerek devam etmektedir.  Şirketlerimizin hedefi 2017 yılında itibaren yurtdışında ortaklıklar oluşturup ihracatı artırmaktır. Bu sebeple her türlü gelişmeyi titizlikle değerlendirip yatırım yapmayı ve ortaklıklar kurmayı hedeflenmektedir.

 

İletişim bilgileri

Adres    : Yenidoğan Mah. Abdiipekçi Cad. Zorlu Sok. No:47/a
İl / ilçe  : İstanbul / Bayrampaşa

http://www.msyapi.com.tr

TEL  / FAX   :  0 212 501 92 24

 

One thought on “Msyapı Geleceğe yaptığı yeni yatırımla umutla bakıyor .

  • 2 Nisan 2017 tarihinde, saat 10:16
    Permalink

    SEKTÖRTÜRK Ailesine başarılar ve Teşekkürler.Sektörtürk bizim için çok şeyler ifade etmektedir.Buradan bir çok kişiye ulaşmak kendimizi tanıtmak ve ortak noktalar oluşturma imkanları olabileceği düşüncesindeyiz.Zaman içinde her guruptan sanayici doslarımızı buralarda görmek arzumuzdur.Selamlar saygılar.

Yorumlar kapatıldı.