Yeni Pazarlara Açılmak ve Durgunluğu Yönetmek Zirvesi.

  • Tarih: 10 Mayıs 2017
  •  Saat: 09:00 – 17:30
  •  Yer: DoubleTree by Hilton Kadıköy/İstanbul

Konuşmacılar.

katilimcilar

Zirve Gündemi.

Konferansımızda; “Girişimcilik, Yatırımlar, İstihdam, Yönetim ve Kadın yöneticilerin önemi, Marka değeri, Birleşmeler ve Satın almalar, Değişim, Dönüşüm ve Büyümeye yardımcı olacak yöntemler, Pazarlama ve Satış yöntemleri, İş modelleri, İnovasyon, Dış pazarlarda yapılan hatalar, Kriz yönetimi, Eğitim ve e-öğrenme, Müşteri odaklılık, Teknoloji, İçerik ve Dış kaynak kullanımı, Bulut Bilişim, Karar alma, Stratejiler oluşturma, Öngörülemeyen riskleri ve Büyük resmi görebilmek, Yeni fikirler, Fırsatlar ve Çözüm önerileri yanında başarı ve başarısızlık örnekleri” kapsamında konuşmalar ve oturumlar olacaktır..

Bu konferans sonrası katılımcılar işlerini konferans kazanımları kapsamında tekrar düşünerek başarılarını inşa edebileceklerdir. Bu nedenle tüm başarmak isteyenleri programımıza davet etmekteyiz.

İçerik.

Bilindiği üzere satışları artırmak, büyümek, rekabette öne çıkabilmek ve başarmak girişimciler, yatırımcılar, firmalar ve ülkeler için önemlidir. Bu yönde olumlu çalışmaların olması sevindirici ama ne yazık ki kritik hatalar da var. Profesyonel hizmet almak, sektör hatta ilişkisel sektörler, bölge, komşu ülkeler ve küresel gelişmeleri takip etmek, gerekli hamleleri yapmak yanında Sanayi 4.0, Dijitalleşme, Sosyal medyanın kullanımı ve bütünleşik iş süreçleri pek de kolay gerçekleş(e)memekte.

2016’nın ekonomik fotoğrafında üretim ve satış yanında sektörlerin büyüme rakamları, küçülme oranları, detayda ise sebepleri dikkate alındığında yapılması gerekenler belirginleşiyor. Konferansımızın gerçekleşeceği 2017 Mayıs ayını yeni bir başlangıç, harekete geçme ve arzu edilen sonuçlara ulaşmak için önemli buluyoruz. Çünkü Yeni pazarlara girip başarmak sadece Kriz ve durgunluk dönemlerinde değil, gelişmek, büyümek isteyen girişimciler, yatırımcılar ve patronlar için büyük fırsatlar sunabilir. İşsizliğin azalması ve yatırımların artması için kamu ve STK’lar kadar girişimcilere, yatırımcılara ve özel sektöre de görevler düşmektedir.

Konferansta başlık çerçevesinde; “Girişimcilik, Yatırımlar, İstihdam, Yönetim ve Kadın yöneticilerin önemi, Marka değeri, Birleşmeler ve Satın almalar, Değişim, Dönüşüm ve Büyümeye yardımcı olacak yöntemler, Pazarlama ve Satış yöntemleri, İş modelleri, inovasyon, Dış pazarlarda yapılan hatalar, Kriz yönetimi, Eğitim ve e-öğrenme, Müşteri odaklılık, Teknoloji, İçerik ve Dış kaynak kullanımı, Bulut Bilişim, Karar alma, Stratejiler oluşturma, Öngörülemeyen riskleri ve Büyük resmi görebilmek, Yeni fikirler, Fırsatlar ve Çözüm önerileri yanında başarı ve başarısızlık örnekleri” kapsamında konuşmalar ve oturumlar olacak.. Böylece muhtelif başlıklarda konunun tarafları, uzmanları, yöneticileri, yetkilileri ve patronlar deneyimlerini paylaşacak bizlerle.

Bu konferans sonrası katılımcıların işlerini konferans kazanımları kapsamında tekrar düşünerek başarılarını inşa edeceklerini düşünüyoruz. Bu nedenle tüm başarmak isteyenleri aramızda görmek isteriz.

Abdullah Bozgeyik
Zirve Koordinatörü

 

Eğitim Ücreti: 950 TL + KDV

Katılım Şartları

  1. Eğitim Bedeli, Boğaziçi Cri Eğitim Turizm Organizasyon ve Basın Yayın Ticaret Limited Şirketi’nin Yapı ve Kredi Bankası Akaretler Şubesi (314) Hesap No:44811537 ‐ IBAN: TR83 0006 7010 0000 0044 8115 37 no’lu hesabına yatırılabilir.
  2. Program öncesinde banka dekontunun tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.
  3. Aynı programa 3 kişi ve üzeri katılımlarda %5, 6 kişi ve üzeri katılımlarda %10 indirim sağlanmaktadır.
  4. Öğle yemeği, çay-kahve, eğitim kitap veya dokümanları ücrete dahildir. Tüm programlar sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilmektedir.
  5. Kayıtlarımız eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar devam etmektedir.

Hizmet Sözleşmesi

  1. Katılımcı firma, siz veya size/sizi; Etkinlik hizmet sözleşmesinde belirlendiği üzere, etkinlik ödemesini yapacak ve sözleşme maddelerinde belirtilen hükümleri yerine getirmekle yükümlü tüzel kişiliği ifade eder.
  2. Boğaziçi CRI Eğitim mücbir sebeplerle, istediğinde ve gerek gördüğünde, etkinlik fiyatlarında, etkinlik mekânında, tarihinde ve etkinlik içeriklerinde (konu başlıkları, konuşmacılar vb. gibi) iptal ve değişiklik yapabilir.
  3. Katılımcı firma, herhangi bir sebepten dolayı yapacağı kayıt iptallerini, etkinlik tarihinden 3 gün öncesine kadar bildirmemesi halinde etkinlik için belirtilen ücreti, hizmet alımı gerçekleşmemiş olsa bile, etkinlik tarihinden sonraki 5 iş günü içerisinde ödemeyi, ödeme yapıldıysa da herhangi bir ücret iadesi ve değişiklik yapılmayacağını kabul eder.
  4. Katılımcı Firma, T.C. Devletinin yürürlükte olan tüm kanunlarına, bu kanunlara, güvenlik, sağlık düzenlemeleri, anti-terörizm yasaları ve düzenlemeleri de dâhil olmak üzere, uygun davranacağını kabul etmektedir.
  5. Katılımcı Firma, bu sözleşme kapsamında, bu sözleşmeye yapılacak herhangi bir ekleme veya değişiklik için veya taraflar arası herhangi diğer bir bildirim ya da iletişimin, E-Posta veya fax yoluyla gönderilip alınan imzaların, orijinal imzalar gibi geçerli ve uygulanabilir olduğunu kabul eder.
  6. Bu sözleşme, T.C. maddi hukukuna tabi olacak ve buna uygun olarak yorumlanacaktır. Taraflar bu sözleşmeden doğacak herhangi bir uyuşmazlığın çözümünde, İstanbul mahkemelerinin ve icra dairelerinin yetkili olacağını kabul etmiştir.

Dijital İletişim:
Tel: (0216) 422 95 95 (pbx)

Fax: (0216) 422 93 60
E-posta: info@bogaziciegitim.com.tr