Çetmen Mobilya, 50. Mağazasını Sincan, Ankara’da Açıyor.

Çetmen Mobilya, 2023 yılına kadar mağaza sayısını 250’ye yükseltmek üzere yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda şirket, 30 Haziran 2018 günü 50. mağazasını Sincan, Ankara’da açıyor. Çetmen Mobilya, 2.400 metrekare satış alanına sahip yeni mağazasında müşterilerine şık ve modern ürünler ve zengin bir deneyim sunmaya hazır.

Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, gerçekleştirdiği yatırım ve büyüme atağı kapsamında 50. mağazasını Sincan, Ankara’da müşterilerinin hizmetine sunuyor. 30 Haziran 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek mağaza, şirketin 2023 yılına dek mağaza sayısını 250’ye çıkartma hedefi doğrultusunda önem taşıyor. Ege Bölgesi’nde İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak’ta mağazalar açarak önemli bir büyüme ivmesi yakalayan Çetmen Mobilya, yeni dönemde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde yeni mobilya mağazaları açmayı hedefliyor.

Şirketin yeni hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Şık, modern ve kaliteli ürünlerin zengin bir mağaza deneyimi ile tüketicilere sunulması Türkiye mobilya pazarının gelişimi açısından kritik önem taşıyor. Pazardaki bu açığın farkında olarak gelecek 5 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacağız. Bu yatırım 2020 yılında faaliyete sokacağımız yeni nesil fabrikamızın yanı sıra ülke çapındaki mobilya sayımızı 2023 yılına kadar 250’ye yükseltme hedefimizi kapsıyor. Bu doğrultuda hedef bölgelerimizden olan Ankara’da Sincan mağazamızı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en iyiyi sunma geleneğimizi burada da sürdüreceğimize ve deneyimli ekibimizin emekleriyle kısa zamanda başarıyı yakalayacağımıza inancımız tam” dedi.

80.000 metre kareyi aşan satış alanı ve 1.300 kişilik güçlü kadrosuyla Çetmen Mobilya’nın Sincan’daki yeni mağazası, Batıpark, Demetevler, Etimesgut ve Siteler’in ardından Ankara’daki 5. mağazası olacak. 2.400 metrekare satış alanına sahip mağazada Çetmen Mobilya, 7 kişilik uzman kadrosuyla hizmet vermeye başlayacak.

Çetmen Mobilya  Sincan mağaza adresi: Ahievran Mahallesi, Ayaş Caddesi, No:35

Sincan/Ankara