İZMİR’İN ÖDÜLLÜ PROJESİ ARYOM KORU’DA TESLİME ÇEYREK KALA

Gayrimenkul sektörünün önde gelen yarışmalarından biri olan 2017 Sign of the City’de 156 projeyi geride bırakarak birinci olan ARYOM KORU, “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödülünü almaya hak kazanarak, İzmir’e imzasının atan proje oldu. Aldığı ödülle birlikte sadece ev değil, insanlara yeni nesil evleri ile yepyeni bir yaşam konforu vadettiğini kanıtlayan ARYOM KORU, İzmir’e alanındaki en büyük ödüllerden birini getirdi. Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, “Türkiye’nin En İyi Konut Projesi” ödülünü almaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti.

  1. Etabı 2018 Aralık’da, 2.Etabı Haziran 2019’da teslimi planlanan İzmir’in en yeşil projesi ARYOM KORU, çam ve dağ kekiği kokusu ile taçlandırılmış doğası ile Gaziemir Çatalkaya Korusu eteklerinde, sunduğu yüksek sosyal donatıları sebebiyle beş yıldızlı otel konforunda, ailenizle hayalleriniz ötesinde kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Üstelik Havalimanına 10 dakika, Optimum AVM’ye 4 dakika, Konak’a 20 dakika, Çeşme’ye sadece 40 dakika mesafede.

 

Aryom Koru’da, 2+1, 3+1, 4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı koru manzaralı yeni nesil evler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa wellnes merkezi, sauna, buhar, masaj ve terapi odaları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, café – restaurant, kapalı otopark, market, bay-bayan kuaförü, kuru temizleme, lostra, house keeping hizmeti gibi içerdiği zengin sosyal donatıların yanı sıra; yüksek konfor taşıyan yeni nesil evleriyle diğerlerinden kolayca ayırt ediliyor. Konutlarda yerden ısıtma sistemi ile birlikte, elektrikli panjur sisteminden alüminyum pencere doğramalarına, ahşap güneşliklerden en son teknoloji akıllı ev otomasyon sistemine, 24 saat kameralı güvenlik sistemine, VRF klima iklimlendirme sisteminden her daireye depo alanına, Tıp Merkezi ve Kültür Sanat Merkezi’ne kadar farklı özellikler bulunuyor.

Trafik karmaşası, korna gürültüsü ve hava kirliliğinden bıkan İzmirliler için Aryom Koru’nun mimarisi, sosyal donatıları, beş yıldızlı otel konforu ve doğayla iç içe konumu sebebiyle yoğun olarak tercih edildiğini ve Aryom’un farklılığını ortaya koymak için çalışarak Türkiye’de konutta yaşam standartlarını yükseltmek istediklerini kaydeden Mustafa Günday, ilk etabın %75’inin satışını tamamladıklarını ve ikinci etapta satışlarda % 55 seviyesine ulaştıklarını ifade etti.

444 3190 – www.aryomkoru.com