Sertürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Işıldar, “KRİZ VAR DİYE OTURACAK DEĞİLİZ”

Sertürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Işıldar, 400 bağımsız bölümden oluşan yeni bir projeye başladıklarını belirterek, “Kriz var diye oturacak değiliz. milletimizin yanındayız.  Daha çok çalışarak, daha çok üreterek, hep birlikte krizi atlatırız” dedi.

KRİZİ FIRSATA ÇEVİREN BİR KİTLE VAR

Döviz ve Altında yükselişin durağanlaşmasının ardından,  bir  anda Satış ofisi Yatırımcı Müşteri ile doldu. Uzun zamandır  büyük emeklerle yaptıkları yatırımlarının,  bir anda  “ hayali, gerçeğe dönüştürmesinin şaşkınlığı “ ile  var olan krizi, kendi adlarına yatırıma dönüştürdüler.

HERKES SUKÜNET BEKLERKEN BİZ SATŞLARA YETİŞEMEDİK

Satış Ofisi yatırımcının akınına uğradı. Bir iki günde birkaç aylık satış yaptık. Fiyatlara kur farkını yansıtmadığımız için,  müşterilerimiz hem ucuza yatırım yaptılar,  hem de kazançlı çıktılar. Conutry Plus;  bölgenin en eski ve bilinen firması olduğu içim yatırımcı hiç tereddüt etmedi ve kazançlı cıktı.

Seyrek’te FRH Yapı ile birlikte Country Plus projelerini hayata geçiren Sertürk İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Işıldar,  İnşaat sektöründeki kriz ve artan inşaat maliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SEYREK EN BÜYÜK KRİZİ YAŞADIĞINDA BİLE YATIRIMLARIMIZI DURDURMADIK

Kriz dönemlerinin yatırımcılar için avantajlı dönem olduğunu belirten Işıldar, “Kriz dönemlerinde yeni yatırımlara başlamak çok kolay değil. Seyrek en büyük krizi Gediz Üniversitesi’nin kapanmasıyla yaşadı. O dönemde bile herkes yatırımlarını durdururken biz yeni projeler üretmeye devam ettik. Bitirdiğimiz projelerde şu anda 1 tane satılık daire kalmadı. bütün ülkeyi, hatta dünyayı kapsayan bir kriz ile karşı karşıyayız. Ancak kriz var diye oturacak değiliz. Bu ülke daha çok çalışmakla, daha çok üretmekle ayağa kalkar. Bizde kendi üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Görüyorum ki müşterilerimiz de üzerine düşen görevi yapıyorlar. Yatırımlarına devam ediyorlar. Krizi ancak bu şekilde atlatabiliriz” dedi.

KRİZ VAR DİYE CADDE PROJEMİZİ ERTELEMEDİK

350 konut ve 50 dükkandan meydana gelen Country Plus Cadde projesinin inşaat çalışmalarına başladıklarını ve taahhüt edilen sürede bitireceklerini ifade eden Işıldar “Kriz olmasına rağmen hedeflerimizi tutturduk. Şantiyelerimizde çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Yeni projemiz Country Plus Cadde’yi kriz var diye ertelemedik. Zemin çalışmalarına başladık. Birkaç ay içerisinde de temelini atmış olacağız. Bizim projelerimiz Seyrek’in en iyi lokasyonlarında. Cadde projemizin çarşı dükkanları ile ilgili çok büyük kurumsal firmalar ve bankalar ile görüşme halindeyiz. Ticari alanlarımızın çoğunda şimdiden 10-15 senelik kiralama için anlaşma imzalamak istiyorlar. Pazarlıklarımız devam ediyor. Devam eden 2 projemizi taahhüt ettiğimi sürede tamamlayıp sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

SEYREK SASALI GİBİ OLACAK

Country Plus Trend ile Seyrek’teki ilk yaşam projesi olan Trend’i hayata geçirdiklerini belirten Işıldar sözlerini şu şekilde noktaladı, “Seyrek Sasalı’ya çok yakın bir bölge. Sasalı’da ilk villa projeleri yapıldığında insanlar kim burada yaşayacak, kim buradan villa alacak diyorlardı. Şu anda Sasalı’da yer kalmadı. Çok yüksek fiyatlarda olmasına rağmen satılık villa yok. Seyrek’te Trend projesiyle bir ilke imza atarak ilk villa projesinin hayata geçirdik. Seyrek çok yakında Sasalı gibi değerlenecektir. Şu anda daire fiyatına villa satıyoruz ve villalarımıza talep oldukça yüksek. Kaba inşaat aşamasında olmamıza rağmen villaların yarısından fazlası satıldı. Bu durum da bizim doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor.

 

www.countryplus.com.tr

444 5 674