Ürünlerinizi tüm dünyaya, Devletin Sağladığı destekler ile ücretsiz sunabilirsiniz !

Küresel ekonomide şirketler arası elektronik ticaretin (B2B) önemi giderek artıyor. Bu dünyanın dışında kalmak artık mümkün değil. Ekonomi BakanlığıB2B sitelerinin üyelik ücretlerini karşılıyor. Neredeyse sıfır maliyetle tüm dünya ile ticari bağlantı kurma imkanı veren elektronik ticaret siteleri KOBİler için vazgeçilmez bir platform haline geldi…

Şirketinize yeni pazarlar bulmak için ülke ülke geziyor musunuz? Yoksa hala yabancı ülkelerde fuarlara katılarak müşteri bulmaya mı çalışıyorsunuz? Ya da bir dizi masraflı pazar araştırmasına mı bel bağlıyorsunuz? Oysa bütün bunları büyük bütçeler ayırmadan, yorulmadan bilgisayarınızın başına geçerek yapmanız mümkün. Nasıl mı? Tüm dünyada hızla yaygınlaşan B2B (şirketten şirkete elektronik ticaret) siteleri sayesinde elbette…

B2B siteleri yılın 365 günü, günün 24 saati size hizmet sunuyor. Bu sitelere girerek milyonlarca firmanın bilgilerine, ürünlerine ve mal taleplerine ulaşmanız mümkün. Örneğin, Türkçe dahil 25 dilde yayın yapan, B2B sitesi Kompass’ta 4 milyon 300 bin adet firma ve 59 bin çeşit ürün bulunuyor. Bu siteye girdiğinizde muazzam bir veri tabanına ulaşıyorsunuz. Aynı zamanda kendi şirketinizle ilgili bilgileri bu sitelerde yayınlayarak potansiyel alıcılara ulaşabiliyorsunuz.

Dünyanın en popüler sitelerinden biri olan Çin menşeli Alibaba.com’un ise 200 ülkede 15 milyon üyesi var. Alibaba.com özellikle ihracat ve ithalat yapmak isteyenlerin takip ettiği bir site.

Eğer Rusya ile ticaret yapmak istiyorsanız bu dev pazara Rusbiz.com üzerinden girmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Güney Kore’nin e-ticaret kanalı konumunda olan Buykore-a.org’ta da birçok sektörden binlerce ürünü bulabilirsiniz.

TURKEYEXPOTRADE olarak ürünlerinizi dünyaya sunmak için amacıyal dış ticaret alanında tüm faafliyeteri tek tuş ile sizlere sunuyor. Ayrıca Navlun, Reklam ve Diğer hizmetler alanında çözüm ortakları aracı ile sizlere cazip fiyatlar sunuyor.  B2B portalı hizmete girmiştir. Kısa süreliğine tüm dış ticaret ile ilgili fonksiyorları ücretsiz olarak kullanabileceğiniz B2B portal sizlere dünya pazarını sunuyoruz.

 

Geniş Bilgi için : Cevdet Akif USTA  0532 466 60 68