6 Banka Konut Kredi Faizini Yüzde 0,98’e İndirdi

Tam 6 banka konut kredi faiz oranını yüzde 0,98’e indirdi. Bankalarla çalışan inşaat firmalarından konut alımlarında kredi faizi yüzde 0,98 olacak

Konut kredi faiz oranları yüzde 1’in altına indi. Geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası öncülüğünde başlatılan kampanyaya 5 banka daha destek verdi. Toplam 6 banka yüzde 0,98 faiz oranı ile kredi kullandırıyor.

Emlak Kulisi’nde yer alan habere göre; hem ekonomiyi hem de ipotekli konut satışlarını canlandırmak için başlatılan kampanyaya Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, İş Bankası, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım katıldı.

1- Ziraat Bankası
Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranını yüzde 1,78’e indirdi. Ancak banka ile çalışan inşaat firmalarından konut alımlarında kredi faizi yüzde 0,98 olacak. 120 aya kadar vade ile 500 bin liraya kadar kredi verilecek.

2- VakıfBank
VakıfBank aylık yüzde 0,98 faiz oranından 120 ay vadede 500 bin TL ye kadar SarıPanjur Konut Kredisi veriyor.

3- Halkbank
Halkbank, müşterisi olan firmalardan konut alacaklara yüzde 0,98 faiz oranı ile kredi kullandıracak.

4- İş Bankası
İş Bankası ise anlaşmalı konut projelerinden yapılacak kredi kullanımlarında faiz oranını aylık yüzde 1,78’e indirirken, kampanyaya dahil olan müteahhitler tarafından verilecek destek ile bu oranı müşteriye yüzde 0,98 olarak yansıtacak.

5- Vakıf Katılım
Vakıf Katılım konut finansmanında 120 aya kadar olan vadelerde kar oranını aylık yüzde 0.98 seviyesine çekti.

6- Ziraat Katılım
Ziraat Katılım, aktif olarak kredili olarak çalıştığı firmalarından konut alacak müşteriye aylık yüzde 0,98 kar oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin liraya kadar konut kredisi kullandırıyor.

Kaynak yapı .com.tr